Maida Imsirovic, vlasnica Logomedical

Poduzetnik/ca

Maida Imširović

#Šta očekujem od ove prilike?

Očekujem mnogo dobre energije i kvalitetnih projekata koje ću čuti na ovom velikom projektu i to me zaista raduje. Želim upoznati uspješne osobe koje na pravi način vode svoje biznise i s njima podjeliti iskustva. Naravno, nadam se i podršci za za moj projekat.

#Šta očekujem od ove prilike?

"Očekujem mnogo dobre energije i kvalitetnih projekata koje ću čuti na ovom velikom projektu i to me zaista raduje. Želim upoznati uspješne osobe koje na pravi način vode svoje biznise i s njima podjeliti iskustva. Naravno, nadam se i podršci za za moj projekat."

To sam ja!

Ja sam ekstovertna, iskrena, odgovorna i istrajna osoba. Veliki sam samokritičar i neko ko uvijek traži više: više znanja, više rada, više mogućnosti. Razumijem da su granice samo u nama i želim se otvoriti prema svim opcijama koje mi život donosi.

U slobodno vrijeme volim da čitam i vježbam. Najbolje se osjećam u porodičnom okruženju. Ponosna sam majka sina s kojim volim završavati dan čitajući mu knjige.

Moja poslovna priča

Vlasnica sam logopedske ordinacije Logomedical.

Uz pomoć i podršku Impakt fondacije počela sam voditi svoj biznis na drugačiji način i to mi je jako pomoglo. Svoje ideje sam uspješno implementirala u djela. 

Na samom početku sam sama radila, međutim usljed povećanog broja klijenata koji koriste naše usluge, proširila sam  tim. Danas naš stručni tim čine tri logopeda i jedan  defektolog. Naš tim se trudi da pronađe i osigura prilike i načine da omogući  svakom pacijentu da dobije što kvalitetniju terapiju i da ostvari svoje maksimalne potencijale. Uspješno smo uspostavili i sistem online terapije, na šta sam jako ponosna.

Zašto je poduzetništvo budućnost?

Poduzetništvo je svojevrsan način života, i to onaj koji vam dozvoljava da živite svoje planove i ciljeve. Formula je za mene jasna: upravljajte svojim fokusom!

To je princip za postizanje uspjeha u ovom pretjerano stimulisanom društvu u kojem živimo.

Svaki neuspjeh je dokaz da smo pokušali, ali i da  možemo probati opet, ponovo, na možda drugačiji način.